Så väljer du rätt sätt att ta fram inloggnings- och passerkort

Du kan antingen göra dina inloggnings- och passerkort, foto-ID-brickor och nyckelbrickor i dina egna lokaler, eller så kan du outsourca produktionen och köpa färdiga kort som en tjänst. Den här guiden går igenom fördelarna med de olika tillvägagångssätten och hjälper dig att välja rätt lösning och leverantör för din organisation.

Guiden innehåller:

• 8 fördelar med att köpa färdiga kort och nyckelbrickor som en tjänst.
  • 2 fördelar med att själv producera kort och nyckelbrickor.
  • Hur du väljer rätt lösning för kort som tjänst.
  • Hur du väljer rätt utrustningsleverantör om du ska producera kort och nyckelbrickor i dina egna lokaler.

Ladda ner guiden