Så använder du ett Smart ID för all fysisk och digital access.

Vill du att dina användare ska kunna identifiera sig visuellt, logga in, öppna dörrar, skriva under elektroniskt, betala och göra säkra utskrifter – med ett enda Smart ID? I den här guiden går vi igenom hur du enkelt kan göra det möjligt.

Den 5-sidiga guiden omfattar:

• Vilka problem Nexus Smart ID-lösning hjälper dig med.
  • En översikt över Smart ID-lösningen.
  • De 13 enkla steg du behöver ta för att använda ett enda Smart ID för all fysisk och digital access.