Välkommen till kostnadsfritt seminarium - Säkra din digitalisering!

Under november månad gör Nexus en Roadshow tillsammans med partners där vi välkomnar till ett halvdagsseminarium om hur ditt företag kan:

• Öka säkerheten vid inloggning genom att ta bort användarnamn och lösenord. Inför en enkel och användarvänlig lösning med mobil, smarta kort, eller virtuella smarta kort.
  • Kombinera ett internt företags-ID med Mobilt BankID och erbjud anställda och kunder enkelhet genom en konsoliderad mobilinloggning till system och tjänster.
  • ”Mobile first” - se till att dina användare både enkelt och säkert kan komma åt affärskritisk information och hantera krypterad mail i mobilen.
  • Digitalisera de manuella processerna kring signering av dokument med; kunder, leverantörer och medarbetare för att spara både tid och pengar.
  • Få kontroll över inpasseringen, det första försvaret mot digitalt intrång, med ett Smart ID.

Med konceptet Nexus Smart ID kan ditt företag optimera säkerheten kring affärskritiska system och tjänster, samtidigt som administrationen minskar och kontrollen ökar.

Välj den ort som passar dig bäst

Seminariet pågår från kl. 9:30 - 12:00

Välkommen!

Anmäl dig nu!