Välkommen till seminarium - Digitalt först!

Under november månad gör Nexus en Roadshow tillsammans med partners där vi välkomnar till ett kostnadsfritt halvdagsseminarium om hur du säkrar din organisations digitalisering.

Under seminariet får du som jobbar inom den offentliga sektorn lära dig mer om:

• Digitalt först är Regeringens satsning på digital förnyelse av det offentliga Sverige.
    • Med konceptet Smart ID bidrar Nexus till att digitalisera Sverige.
  • Öka säkerheten och få ordning på roller och behörigheter med digitala tjänste-ID:n
    • Ha dem på ett smart kort eller på mobilen. De bevisar också vem du är vid digital underskrift
  • Integrera digitala underskrifter i dina processer – både de manuella och e-tjänste-processerna.
    • Nexus nya underskriftstjänst uppfyller de nya juridiska kraven (jfr eIDAS).
  • Nya möjligheter och krav med svenska och europeiska eID:n
    • Så skaffar du eIDAS och Freja
  • Så skapar du access med både egna tjänste- och nationella eID:n
    • Nexus IDP (Hybrid Access Gateway, HAG) skapar flexibilitet så att du kan använda både interna och publika eID:n för digitala underskrifter.
  • Få kontroll över inpasseringen, det första försvaret mot digitalt intrång, med ett Smart ID.

Välj den ort som passar dig bäst

Seminariet pågår från kl. 13:00 - 15:30

Välkommen!

Anmäl dig nu!