DOWNLOAD GUIDE

Säkra digitala bankaffärer – så gör du

Säker autentisering och inloggning är en förutsättning för att kunna digitalisera era bankaffärer, men ger också en bättre användarupplevelse för era kunder.

I den här guiden listar vi de sju viktigaste stegen för att lyckas med säkra digitala identiteter, från registreringsprocess till löpande förvaltning.

Guiden tar upp hur ni:

• Får PKI-lösningarna att fungera
  • Arbetar med säkra processer kring autentisering och signering
  • Får koll på juridiken

Jobbar du enkelt - men säkert? I guiden kan du även läsa om varför du bör förenkla registreringsprocessen.

"Vi ville lansera en internetbank för lån och sparande. Nexus erbjöd oss kombinationen av ett stabilt system och en smidig inloggning, vilket uppskattas av såväl kunder som SBAB:s anställda."

JAN STENKVIST, SBAB.