DOWNLOAD GUIDE

Välkommen på kostnadsfritt halvdagsseminarium "Digitala identiteter och elektroniska underskrifter"

Under november och december 2017 gör Nexus en roadshow med kostnadsfria halvdagsseminarier. Fokus ligger på hur digitala identiteter och tillförlitliga elektroniska underskrifter kan hjälpa dig att digitalisera din verksamhet och snabba upp dina processer.

Manuella processer med pappershantering har många nackdelar: de är långsamma, dyra, miljömässigt ohållbara, svåra att granska, och leder ofta till felaktigheter. Digitalisering och automatisering är därför mycket starka trender inom alla sektorer, och en förutsättning för det här är tillförlitliga elektroniska underskrifter.

AGENDA

• Introduktion
    Intro till seminariet och Nexus kommunpaket för fysisk och digital identitetshantering
  • Så inför du tillförlitliga elektroniska underskrifter i din organisation
    Så fungerar digitala signaturer -  och den här nyttan bidrar de med
    Nexus Signing för offentlig förvaltning - ett koncept som löser hela verksamhetens behov av tillförlitliga elektroniska underskrifter
  • Betrodd identitet och säker inloggning - en förutsättning för digital signatur
    Nexus SmartID – tjänste-ID i mobilen och på kort
    IDP - federation via SAML för access och single sign-on
  • Nexus lösningar i den offentliga infrastrukturen -nuläge och framtid
    Skolfederation, SAMBI, Svensk e-legitimation, eIDAS, GDPR

Välj det kostnadsfria seminarium som passar dig:

21 nov, kl 13.00 - 15.30: Luleå, Kulturens Hus
22 nov, kl 08.30 - 11.00: Umeå, Blå Huset ändrat till Scandic Plaza
23 nov, kl 09.30 - 12:00: Östersund, Clarion Hotel Grand ändrat till Scandic City
28 nov, kl.13.00 - 15.30: Växjö, Elite Stadshotellet
29 nov, kl 13.00 - 15.30: Malmö, WTC (World Trade Center)
30 nov, kl 13.00 - 15.30: Göteborg, Världskulturmuseet
  6 dec, kl 13.00 - 15.30: Borlänge, Quality Hotel Galaxen
  7 dec, kl 13.00 - 15.30: Örebro, Elite Hotel
11 dec, kl 13.00 - 15.30: Stockholm, Nexus kontor, Telefonplan 26

Välkommen att anmäla dig!

"Vi ville lansera en internetbank för lån och sparande. Nexus erbjöd oss kombinationen av ett stabilt system och en smidig inloggning, vilket uppskattas av såväl kunder som SBAB:s anställda."

JAN STENKVIST, SBAB.