Checklista: 6 viktiga överväganden när du väljer lösning för e-underskrifter

Tillförlitliga elektroniska underskrifter är nödvändiga för digitalisering, och de kan hjälpa dig spara både tid och pengar samt öka din konkurrenskraft. Men att välja rätt lösning för e-underskrifter är ingen trivial uppgift – den här guiden pekar ut och förklarar 6 viktiga överväganden du bör arbeta dig igenom och bocka av, exempelvis:

• Undersök vilken typ av elektroniska underskrifter du behöver för att efterleva gällande och framtida regler.
  • Fastställ om det behöver vara möjligt att skriva under med flera olika typer av ID:n.

Fyll i formuläret för att få tillgång till checklistan.

Ladda ner checklista