Anmäl dig till webinaret här:

 

 

 

Medverkande

 

Rikard  Alvegård

Teknisk chef, Appva

Stefan Runneberger

Affärsutveckling offentlig sektor, Nexus

 

Välkommen till Webinar med Vitec Appva och Nexus!

Säker inloggning och Single Sign-On, varför är det viktigt och hur går det till?

Vi märker att intresset för lösningar för säker inloggning och Single Sign-On är enormt stort och därför bjuder Vitec Appva och Nexus nu in till ett gemensamt webinar för dig som är intresserad av att få veta mer om vad det betyder och vad det innebär för din organisation!

16 juni 2021 Kl. 08.30-09.15 Online

Vi går igenom begrepp som säker inloggning, Single Sign-On och federation från grunden. Vad betyder det? Vad innebär det för din verksamhet och vad behöver du som chef och ledare kunna?

Att skydda personuppgifter och känslig information är en nyckelfråga för alla om arbetar inom vård och omsorg. Samtidigt ska arbetet flyta på så smidigt och effektivt som möjligt. Vem bär det egentliga ansvaret för att känsliga uppgifter skyddas? Vad kan arbetsgivaren göra så att det blir enkelt för användaren att göra rätt? Det här är frågor som vi, under ca 30 minuter, kommer att samtala kring.

Vi kommer att dela med oss av våra erfarenheter och ge exempel på smarta lösningar! Efter webinaret har du möjlighet att boka in 1-1 möten för en fortsatt dialog.

Säkra en plats och anmäl dig till ett högaktuellt och intressant webinar, helt kostnadsfritt!

 

Register for the webinar