Anmäl dig här!

Talare

 

Fredrik Alderström

Employee Experience Sales Nordics, ServiceNow

 

Sabina Olsson

Chief Human Resources Officer, Nexus

 

Henrik Engberg

CEO and owner, Sistec

 

Daniel Hjort

Director of Business Development and Marketing, Nexus

 

 

 

Välkommen till ett frukostwebinar med ServiceNow - Nexus - Sistec!

Hur vet du vem du anställer?

Följ med på en trendspaning om en oroande utveckling som  blir allt vanligare, att företag faktiskt inte säkert vet vem de har anställt och vilka risker det kan innebära för hela företaget, för HR-chefen och för VD.

20 april 2021 Kl. 08.30 Online

Vi kommer även att berätta om förfalskade identiteter och vad du som arbetsgivare behöver känna till. Hur organisationer kan höja säkerheten och effektiviteten genom att ersätta manuella hanteringar av uppgifter om anställda med automatiserade processer och flöden.

Under en timme kommer du att få svar på frågor som: 

  • Känner du till att det finns personer som är proffs på att genomföra anställningsintervjuer och som ser till att få jobbet? Därefter är det en helt annan person som börjar arbeta i företaget. Hur kan det här hända och vad gör vi nu?

  • Förfalskade ID-handlingar blir allt vanligare, hur kan vi kontrollera det vid anställningsfasen? Vad riskerar vi om det inte sker?

  • När en person ska börja sin anställning behöver många HR-avdelningar registrera samma uppgifter i flera olika system vilket är tidskrävande samtidigt som det finns en stor risk att det blir fel. Hur kan det göras säkrare och effektivare?

  • Hur kan ditt företag minimera manuellt jobb och få fler automatiserade processer och flöden?

 


Låter det intressant? Fyll i formuläret och registrera dig till webinaret, helt kostnadsfritt! Välkommen!

Register for the webinar